29 Ekim 2015 Perşembe

İstiridye Kurabiye




  • Malzemeler; 1 paket antep fistikli puding toz halinde kullanilacak. 
  • 2 corba kasigi pudra sekeri. 
  • 2 corba kasigi fistik tozu.
  • 150 Gram oda isisinda tereyagi. 
  • 1 Yumurta aldigi kadar un. Yalniz bu kurabiye kulak memesi kivamindan biraz yumusak olmali. 
Yapılışı  Hamuru yogurun. Kaliplara bastirarak yayin. Tart hamuru gibi yayilacak. Orta biraz cukur kalacak. Kaliplarla beraber 170 derecede pisirin. Soguyunca kaliplardan cikarin. Nutella ve badem sekeriyle susleyin ve kurdanla sekildeki gibi tutturun. kurabiye istiridye kalıplarinda yapılıyor.AFIYET OLSUN...

Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!

URL: HTML: BB(forum):

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder