11 Kasım 2015 Çarşamba

Sürprizli truff tarifi



Malzemeler
  • 2 paket kakaolu pötibör bisküvi 
  • 1 su bardağı süt
  • 50 gr erimiş tereyağı
  • 3 yemek kaşığı şeker 
  • 1 yemek kasığı kakao
  • İçi için
  • 1 cay bardağı süt
  • 1 paket kremşanti
Üzeri için
Hindistan cevizi
Yapılışı : 1 çay bardağı sütle Krem şantiyi Mikserle çırpın buzlukta 5 dakika kadar donmasını bekleyin bisküvileri elinizle ufalayıp derin bir kaba alın içine erimiş yağı şekeri sütü ve kakaoyu ekleyip bir güzel yoğurun.mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp elinizin içinde açın içine 1 tatlı kaşığı kadar krem şanti koyup yuvarlak kapattın elinize yapışmaması için elinizi arada sırada ısıtabilirsiniz yuvarlak şekil verdiğimiz truffları Hindistan cevizine bulayıp 1-2 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis edin..
(Bu ölçülerden tam 19 adet çıktı)

Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!

URL: HTML: BB(forum):

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder