Malzemeler
- 2 paket kakaolu pötibör bisküvi
- 1 su bardağı süt
- 50 gr erimiş tereyağı
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1 yemek kasığı kakao
- İçi için
- 1 cay bardağı süt
- 1 paket kremşanti
Hindistan cevizi
Yapılışı : 1 çay bardağı sütle Krem şantiyi Mikserle çırpın buzlukta 5 dakika kadar donmasını bekleyin bisküvileri elinizle ufalayıp derin bir kaba alın içine erimiş yağı şekeri sütü ve kakaoyu ekleyip bir güzel yoğurun.mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp elinizin içinde açın içine 1 tatlı kaşığı kadar krem şanti koyup yuvarlak kapattın elinize yapışmaması için elinizi arada sırada ısıtabilirsiniz yuvarlak şekil verdiğimiz truffları Hindistan cevizine bulayıp 1-2 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis edin..
(Bu ölçülerden tam 19 adet çıktı)
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder