18 Kasım 2015 Çarşamba

Kusbasi Etli Karniyarik



Malzemeler
  • 3 adet patlican
  • 1 tane sogan
  • 1 tane kirmizi biber
  • 1 tane yesil biber
  • 2 tane domates
  • 1 yemek kasigi salca
  • Tuz karabiber kirmizi biber
  • Sivi yag
Yapılışı
ilk once patlicanlarin yuzlerini alaca soyup ortadan bolun ve tuzlu suda yarim saat bekletin,sonra yikayip kagit petecenin ustunde kuruttun,ve kizgin yagda kizarttin,
Sogani yemeklik dograyin sivi yagda kavurun kirmizi biberi yesil biberi ekleyin birazdaha kavurun eti kucuk seklinde dograyip ekleyin ve domatesi ister rendeleyin ister dograyin ekleyin tuz karabiber kirmizi pul biber ve salca ekleyin kendi suyunu veriyor zaten pisirin.patlicanlarin icini az acip doldurun,1 cay bardagi sicak suya bir tatli kasigi salcayi acin ve uzerine dokun 200 derecede pisirin

Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!

URL: HTML: BB(forum):

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder