24 Kasım 2015 Salı

Pandispanya



Malzemeler
  • 6 tane yumurta
  • 1 bucuk su bardagi seker
  • 2 su bardagi un
  • 1 tane kabartma tozu
  • 1 tane vanilya
  • Ortasi ve üstü icin
  • 600 gr krema (veya krem santi)
  • 3-4 kasik seker
Yapılışı
Yumurta ve sekeri iyice köpük olana kadar cirpin vanilyayi ekleyin unu kabartma tozunu eleyerek ekleyin cirpin ve 24 cmlik yaglanmis kaliba dökün 150 derecede pisirin firini 40 dk kadar hic acmayin sonra kürdanla kontrol edip firindan cikarin👍vaktiniz varsa temiz bezin arasina koyun dinlendirin.Benim 2 saat bekledi sonra kaliptan cikartip iki kere ortadan kestim.Kremayi 3-4 kasik sekerle iyice cirpip katilastirin ortasina krema ve istediginiz meyve koyabilirsiniz disininada krema surup süsleyin👍yani bu kekle hertur yas pasta yapabilirsiniZ..AFIYET OLSUN...

Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!

URL: HTML: BB(forum):

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder