Perinin Tarifi
Start
Yemekler
Et Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Hamur işi
Poğaçalar
Kekler
Börekler
Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Salatalar
Mezeler
Çorbalar
Aperatifler
İletişim
Facebook
Facebook
Ara
8 Kasım 2015 Pazar
Midye Börek
üç adet yufka
kullandım.herbir yufkayı dörde bölüp arasına
sıvıyağ ve süt karışımı
sürdüm. Şekildeki gibi sardım. Üstünede yumurta sarısı sürüp 180 derecelik önceden ısıtılmış fırında üzeri pembeleşinceye kadar pişirdim
.
.
Paylaş
Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!
URL:
https://perinintarifi.blogspot.com/2015/11/midye-borek.html
HTML:
Midye Börek
BB(forum):
[url=https://perinintarifi.blogspot.com/2015/11/midye-borek.html]Midye Börek[/url]
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları ( Atom )
twitter
google+
facebook
instagram
feedburner
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder