Perinin Tarifi
Start
Yemekler
Et Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Hamur işi
Poğaçalar
Kekler
Börekler
Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Salatalar
Mezeler
Çorbalar
Aperatifler
İletişim
Facebook
Facebook
Ara
20 Ekim 2015 Salı
Sebze Çorbası
Sebze Çorbası Tarifi
4-6 Kişilik Sebze Çorbasının hazırlama süresi 5 dakika pişirme süresi ise 20dakikadır.
Sebze Çorbasının Yapımında Kullanılacak Malzemeler
1 soğan
1 patates
1 havuç
Yarım pırasa
Yarım brokoli (sapını da kullanın)
1, 5 litre tavuk suyu veya 2 tavuk bulyon
Tuz
Karabiber
Sarımsak tozu
Kırmızı toz biber
Sıvı yağ
Sebze Çorbasının Yapılışı
İlk önce tenceremize sıvı yağ koyduktan sonra ince ince doğradığımız soğanları ilave ediyoruz.
Diğer sebzeleri de küçük küçük doğrayıp tencereye ekliyoruz. İnce ince doğradığımız soğanları sıvı yağ ile kavuruyoruz. Diğer sebzeleri de küçük küçük kesip tencereye koyuyoruz.
Biraz kavurdukta sonra 1, 5 litre tavuk suyunu veya 1, 5 litre sıcak suyun içine 2 tavuk bulyonu eritip tenceremize ilave ediyoruz.
Biraz kaynamaya başlayınca 1 kaşık tuz, biraz karabiber, toz biber ve çok az sarımsak tozunu da ekliyoruz. Çorbamız piştikten sonra servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Paylaş
Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!
URL:
https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/sebze-corbas.html
HTML:
Sebze Çorbası
BB(forum):
[url=https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/sebze-corbas.html]Sebze Çorbası[/url]
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları ( Atom )
twitter
google+
facebook
instagram
feedburner
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder