Perinin Tarifi
Start
Yemekler
Et Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Hamur işi
Poğaçalar
Kekler
Börekler
Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Salatalar
Mezeler
Çorbalar
Aperatifler
İletişim
Facebook
Facebook
Ara
20 Ekim 2015 Salı
Havuç Çorbası
Havuç Çorbası Tarifi
2-4 kişilik havuç çorbasının hazırlama süresi 5 dakika pişirme süresi yaklaşık 40 dakikadır.
Havuç Çorbası Malzemesi
1 adet büyük havuç
1 adet soğan
2 yada 3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet acı kırmızı biber ya da tatlı biber
1 çay bardak süt
Tuz
Karabiber
Zerdeçal
Havuç Çorbası Hazırlanışı
İlk başta tencereye yağı koyun ve üzerine sebzeleri koyup çok az kavurduktan sonra 2 ya da 3 su bardak su koyup pişiriyoruz.
İyice haşlanmış sebzelerimizi püreye benzer şekle getirin ve üzerine süt ile ilave yapın baharatlarını da ekleyip bir taşım daha kaynatıp sıcak servis edin.
Paylaş
Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!
URL:
https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/havuc-corbas.html
HTML:
Havuç Çorbası
BB(forum):
[url=https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/havuc-corbas.html]Havuç Çorbası[/url]
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları ( Atom )
twitter
google+
facebook
instagram
feedburner
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder