Perinin Tarifi
Start
Yemekler
Et Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Hamur işi
Poğaçalar
Kekler
Börekler
Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Salatalar
Mezeler
Çorbalar
Aperatifler
İletişim
Facebook
Facebook
Ara
20 Ekim 2015 Salı
Fırında Güveç
Fırında Güveç Tarifi
2-4 Kişilik: Hazırlama: 20 dakika pişirme süresi ise 25 dakikadır.
Fırında Güveç İçin Kullanılacak Malzemeleri
400 gr kuşbaşı et
3 tane kırmızı biber
3 tane yeşil biber
2 tane patlıcan
2 tane patates
Kaşar
Fırında Güvecin Yapılışı
İlk önce etimizi hazırlamakla başlıyoruz işe. Kuşbaşı etlerimizi hafif haşlıyoruz. Sebzelerimizi yıkayıp doğradıktan sonra hafif kızartıyoruz.
Kızarttığımız sebzeleri ve haşladığımız eti güvece alıyoruz. Üzerine salçalı suyu döktükten sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırına sürüyoruz.
Güveci çıkartmanıza 5 dakika kala kaşarları üzerine serpiyoruz. Tuz ve baharatlar isteğinize göre atıyoruz. Güvecimiz servise hazırdır. Afiyet olsun.
Paylaş
Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!
URL:
https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/frnda-guvec.html
HTML:
Fırında Güveç
BB(forum):
[url=https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/frnda-guvec.html]Fırında Güveç[/url]
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları ( Atom )
twitter
google+
facebook
instagram
feedburner
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder