Perinin Tarifi
Start
Yemekler
Et Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Hamur işi
Poğaçalar
Kekler
Börekler
Tatlılar
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pastalar
Salatalar
Mezeler
Çorbalar
Aperatifler
İletişim
Facebook
Facebook
Ara
20 Ekim 2015 Salı
Barbunya
Barbunya Tarifi
Barbunya yapmanın ne kadar kolay olduğunu bu tarifle anlayacaksınız.
Barbunya İçin Malzemeler:
Yarım kilo barbunya
1 kuru soğan
1 bardak domates sosu (konserve)
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Barbunyanın Malzemeleri:
Barbunyalar 1 gün önceden soğuk suyun içine ıslatılır.
Ertesi gün barbunyayı yapmak için soğanlar tencereye doğranır ve yağda sotelenir.
Sotelenen soğanın içine domates sosu ilave edilir ve karıştırılır.
Sonra salça ve barbunya eklenir ve üzerine kaynatılmış su ilave edilir.
Pişmeye yakın 2 diş sarımsak doğranarak içine katılır.
İsterseniz daha çabuk pişmesi için düdüklü tencere kullanabilirsiniz.
Barbunya piştikten sonra servise hazır.
Afiyet olsun.
Paylaş
Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!
URL:
https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/barbunya.html
HTML:
Barbunya
BB(forum):
[url=https://perinintarifi.blogspot.com/2015/10/barbunya.html]Barbunya [/url]
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları ( Atom )
twitter
google+
facebook
instagram
feedburner
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder