9 Kasım 2015 Pazartesi

Fırında Kaşarlı Ekmek




Malzemeler:
  • 1 bütün ekmek 
  • kaşar peynir
  • yeşil soğan
Hazırlanışı: Ekmeğimizi alıyoruz fotoğrafta gördüğümüz gibi bıçak yardımıyla küplere bölüyoruz. Burada dikkat edilecek nokta keserken ekmeğin tabanını kesmemek. Çünkü ekmeğin bütün olarak kalması ve dağılmaması gerek. Daha sonra kesilen boşluklara yine fotoğrafta görüldüğü üzere kaşarlar yerleştiriyoruz. Ardından yıkanmış ve ince kıyılmış soğanları da içerisine döküyoruz. Böylece bir fırın tepsisine yerleştirip, içindeki kaşarlar eriyinceye kadar fırında bekletiyoruz. Dilerseniz fırına vermeden önce ekmeğin üzerine küçük küpler halinde 3-4 parça tereyağı da ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun…

Tarifi web sitene ya da bloğuna göm!

URL: HTML: BB(forum):

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder